Miért jó esőben is mezítlábas szandálban meg papucsban mászkálni az utcán?
Elég sok ilyet láttam délelőtt az utcán. Hosszúnadrág, hosszú felső vagy dzseki az van, ernyő van, de a lábán meg szandál vagy papucs mezítláb.
Ez miért jó, illetve ebben mi a logika?
Meleg van cipőhöz, persze. Akkor miért vett hosszú gatyát, meg felsőt?
Amúgy többen pólóban és/vagy rövid nadrágban flangáltak. Fel nem foghatom mi játszódik le reggel 7-kor a fejükben: "hmm, esik az eső, 11 fok van, mit vegyek fel? Rövid gatya papuccsal lesz a legjobb, igen ez kétségtelen."
Egyesek, ha előző nap meleg volt, szeptemberben akkor is papucsot húznak, ha aznap esik a hó. Novemberben 11 fokban érdekes módon eszükbe sem jutna.
Lehet, hogy a zárt cipőkhöz még meleg van, viszont rövidnadrághoz már hideg. Csak nagyobb felületen ér egy hűvösebb szellő.
Én ma őszi kabátban meg hosszú nadrágban voltam és edzőcipőben. Hát felülről pont jó volt, de a lábam megsült abban a cipőben. A fene se érti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!