Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a férfi outfit lehet divatos?

Ez a férfi outfit lehet divatos?

Figyelt kérdés
[link] pinimg.com/564x/05/d5/13/05d513d6a9242a06201c05d68247b0a0. jpg

2016. szept. 3. 20:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

A bemutatók nem azt mutatják be, mi lesz a trendi a kövi szezonba'. Nem nagyon szoktam így öltözött csajokat látni: [link]

És ezerszer inkább egy "proli", mint egy harisnyás pasi. Főleg, ha a szép, áttetsző kelme alól kikacsintanak a két centi hosszú kanszőrök. Ha a pasim így akarna öltözni, dobnám.

2016. szept. 4. 10:54
 22/30 A kérdező kommentje:
#21 az átlag proli nép mindig jobban tudja. Az öltözködésben maradiak, de új új autót, vagy az új trendi frizurára, cipőre vevők.
2016. szept. 4. 11:23
 23/30 anonim ***** válasza:
Én elhiszem neked, kedves kérdező, hogy az átlag proli ilyen, ahogy leírod. Te már csak tudod...:D
2016. szept. 4. 11:31
 24/30 anonim ***** válasza:
Amúgy a barokk kort nem én említettem, annál is inkább, mert a harisnya jellegű ruhadarab jóval korábban, a reneszánszban jelent meg a férfiaknál.:-)
2016. szept. 4. 11:33
 25/30 anonim ***** válasza:

Azért azt nézzük már meg, hogy amik a kifutókon lenni szoktak, közel sem köszönnek vissza a hétköznapi viseletben. Mert pl ilyeneket hol látsz az utcán? [link]

Hiába hordták régebben a magassarkút a férfiak először, illetve harisnyát, mára ez a női öltözködésben található meg. Egyszerűen változik a divat, az igények és remélem nem élem meg azt a kort, mikor a pasik szoknyában és magassarkúban tipegnek az utcán, mert hétszentség hogy inkább felakasztom magam, de nem akarok olyan világba családot alapítani

2016. szept. 4. 13:32
 26/30 A kérdező kommentje:
#25 akkor a skótokat kerüld és a lovas betyárokat :)
2016. szept. 4. 17:03
 27/30 A kérdező kommentje:
#25, sok férfi is kiakad a női feminizmuson, de muszáj elviselniük.
2016. szept. 4. 17:06
 28/30 anonim ***** válasza:
Fene tudja, Gerard Butler vagy Richard Madden talán megérne néhány ajtócsapkodást, még kiltben is. De kompressziós harisnyában már nem.:D
2016. szept. 4. 17:17
 29/30 anonim ***** válasza:

Nagyon jok!!

Mivel a harisnya ferfi ruhadarab mert regen mi hordtuk csak mint sokminden mast lenyultak a nok es meg gyartanak is ferfi nejlonharisnyat igy nyugodtan lehet hordani!

Ezt is majd megszokjak ugy mint a noi nadragot....

2016. szept. 5. 11:30
 30/30 anonim ***** válasza:

Csak hogy legyen a "lanyokon" is mit csamcsogni!

[link]

[link]

Eddig ugy tudtam hogy oltony csak a ferfiaknak keszul!

Ezektol a pitcsaktok meg En szaladnek messzire...

2016. szept. 5. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!