Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben mennétek randira, lányok?

Miben mennétek randira, lányok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hova, mikor és hány éves vagy.

Azért ezek elég meghatározó kérdések, mert nem mindegy, hogy pl turazni fogtok vagy étterembe mentek.

2016. szept. 3. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg csak kavezos, pizzazos, setalgatos randim volt. Azokra csinosabb utcai ruhakban, amiket pl suliba is felveszek. Etterembe egy kicsit elegansabban oltoznek. Sportos programhoz sportosan ertelemszeruen. Valami tampontot adhatnal, hany eves vagy, mit fogtok csinalni, milyen ruhakat hordasz altalaban stb stb
2016. szept. 3. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:
20 vagyok, nem megyek sehova, csak érdekel ki miben szokott menni :)
2016. szept. 3. 20:07
 4/6 anonim válasza:
Első randin én sétálni mentem. Utolag szoknya és magas sarkú helyett sportcipőt és nacit vennék. Fontos hogy kényelmes és ismert 👗 legyen
2016. szept. 3. 22:41
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Attól függ, hová.
2016. szept. 3. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp alkalmazkodnék a programhoz és az időjáráshoz. Mindezek mellett, megőrizném a saját stílusom. Tehát nem vennék fel olyat egy randi kedvéért, amit egyébként soha máskor nem hordanék. Ez szerintem elég nagy átverés a partner számára, hiszen lehet hogy megtetszek neki, és később csalódik, mert nem azt nyújtom amit az első randin.

Magassarkút csak akkor mernék felvenni, ha elegánsabb helyre megyünk és tudom, hogy nem leszek magasabb a srácnál.

Egyébként nőiesen, elegánsan szeretek öltözködni: csőnadrág, egyszínű ujjatlan és blézer, valamilyen statement nyaklánccal.

2016. szept. 4. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!