Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mennyi maximum mennyi...

Ti mennyi maximum mennyi pénzt adnátok egy óráért?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit hülye kérdés,de érdekel hogy ti mit gondoltok,hogy számotokra mennyit ér egy karóra.És tudom hogy nagyon sok fajta óra van,lehet venni 5000 és több millió forintért is egyaránt.

2016. szept. 3. 10:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Órát bizsukent vennék szóval kB 10.000 Ft lenne a határ.
2016. szept. 3. 14:43
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Jó kérdés, ezen még nem gondolkodtam. Van órám, ami 150e Ft-ba és van, ami 2.5 millióba került. De sok esetben nem azt kell nézni, hogy mennyibe kerül, hanem hogy mennyit ér. Egy használtan vett Rolex mindig érni fog annyit, amennyiért megvetted (használtan), vagy még többet is, az árak emelkednek.

Nem azt mondom, hogy jó befektetés, mert van jobb is, de ha szereted az órákat (márpedig egy férfiember egyetlen ékszere az órája és a gyűrűje lehet), akkor bizonyos márkáknál nem úgy kell nézni az árat, hogy pénzkidobás. Hanem hogy veszel valamit, amit hordhatsz és ha gond van, be tudod forgatni az árát másba.

2016. szept. 3. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

Van egy kb 1000ft-os órám. Csak vizsgákon viselem, utána rögtön lekerül rólam.

10-20ezer forintos kategóriában van sok ami tetszik, de fölöslegesnek érzem a megvásárlását mivel nem használnám ki.

2016. szept. 3. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

9:

Ettől a kérdéstől nem leszel okosabb, mert van aki azt írja, hogy 15.000, van aki meg 1,5 milliót.

De honnan tudod, hogy kinek mennyit jelent az az összeg?

Ezt inkább úgy kell nézni, hogy az éves, vagy aki mondjuk alkalmazott, annak a havi jövedelmének hány %-át szánja rá.

Én mondjuk az éves jövedelmem kb 10, max 15%-át szánom rá.

Azt még hozzáteszem, hogy - mint írta már valaki - ha ügyesen vásárolsz és valóban értékálló órát veszel, akkor mindig jól fogsz tudni kiszállni belőle.

Vannak márkák, amik még a svájci presztízsmárkákon belül is különösen jól tartják az árukat, és még azért a megfizethető kategóriába tartoznak: pl Omega, Rolex, Panerai, IWC.

Természetesen nem újonnan, butikból kell venni, hanem mondjuk 1-2 éves használtan, esetleg valami nagyon nagy kedvezményt kifogva üzletből.

2016. szept. 11. 10:28
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
20-30 ezer alatt nem nagyon van óra. Jelenleg 150 ezerért tervezek egy Certinát venni, de van 25 ezres antik Citizenem is. Szerintem egy Casio, vagy Seiko kezdésnek ideális volna. Sokan úgy vannak vele, hogy minék olcsóbb, annál jobb, de ez egy életérzés, vagy hobbi legalább nekem. A Certina után egy Raymond Weil-t tervezek és egy Omega, vagy egy Rolex az álom.
2016. szept. 12. 22:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezt a csoportot ismered? Legutóbbi két órámat itt vettem:

[link]

2016. szept. 12. 23:24
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
260.000- ért vettem egy órát nemrég, 500.000at nagyon fogcsikorgatva adnék ki rá, de ha olyan az óra és tudom róla, hogy értékálló, valószínű annyiba még belemennék.
2016. szept. 20. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A kerdes inkabb az, hogy kinek mit jelent egy ora.Van akinek csak annyit, leolvassa rola az idot.Van akinek csak az szamit, hogy masok lassak mennyire jol megy, hogy egy nagyon draga orat is megengedhet maganak.Masnak egyszeruen muszaj egy komoly orat hordania mert olyan korokben forog.Nekem speciel az orak szepsege es bennuk rejlo muszaki tartalom a legfontosabb.Magam is ora gyujto vagyok egy 100 darabos kollekciom van vannak kozottuk masnak ertektelen szamomra ertekes darabok es vannak koztuk igen ertekes es kulonleges darabok is.A kedvencem egy apam altal vasarolt Doxa 1962-ben vette 7000 forintert ami akkor nagy osszeg volt.A mai napig kitunoen mukodik, apolni es gondozni kell de valoban orok elet meg egy napig mukodni fog.
2017. febr. 4. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
1.000.000 Ft siman 17L
2017. okt. 7. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!