Ne haragudj, szerintem szörnyű, de neked kell, hogy tetszen.
2016. szept. 1. 22:42
2/8 anonim válasza:
Borzalmas.
2016. szept. 1. 23:07
3/8 anonim válasza:
Rémes. A giccs nélküli fekete vagy fehér verziója jó. Ez olyan mintha egy hot wheels lehányta volna...
2016. szept. 2. 01:56
4/8 anonim válasza:
végülis totál megérné majdnem 200ezret kiadni erre az undorító, igénytelen, ízléstelen valamire, amilyen kinézetűt kb 2000-ért árulnak a kínaiban. hajrá
2016. szept. 2. 08:58
5/8 anonim válasza:
a minta nélkül jó lenne, így nem tetszik
amúgy komolyan ki akarsz adni ennyi pénzt egy ilyen cipőért? sokkal, de sokkal olcsóbban is lehet venni jó minőségű cipőt
vagy csak a márka miatt akarsz ilyet?
2016. szept. 2. 11:36
6/8 anonim válasza:
Remélem valami vicc ez a kérdés. Vagy tényleg ilyen sok pénzzel ilyen rémes ízlésed van?:D
Bocsi, undorító cipő. És hogy szerintem érdemes-e megvenni? Számomra undorító ha valaki "jelentéktelen" dolgokra költ ilyen rengeteg pénzt, ahelyett hogy segítene másoknak. Jó persze, mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mire költi, de ettől függetlenül kitartok a véleményem mellett.
2016. szept. 2. 15:46
7/8 anonim válasza:
Véleményem szerint, mindenki azt vesz, amit akar. Amíg én keresem meg a pénzem, addig én is fogom eldönteni mire költöm, így a cipő árát nem kommentálom. A design egyáltalán nem tetszik, a Gucciban ettől sokkal szebb, letisztultabb cipők vannak, ha már a márka a fontos. A tűznyalábok teljesen elrontják az összképet, ha viszont neked pont az tetszik, akkor inkább skate stílusú cipőt keress, azon nem hat ennyire idétlenül, mint ezen a fazonon.
2016. szept. 2. 19:14
8/8 anonim válasza:
Nem ertem miert kerded, hogy megeri-e...
Ha megteheted, hogy 600€-t adj egy egyszeru cipoer akkor nem erdekelne, ha meg aliexpressrol akarsz "menonek" tunni akkor semmikepp nem ajanlom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!