Szerintetek melyik a jobb napszemcsi? (linkkel)
2010. ápr. 21. 15:48
1/18 anonim válasza:
Hát nem is tudom:)az ilyen stílusúak nekem annyira nem jönnek be de talán ha választani kéne akkor a 3.és fekete színben:)
2/18 anonim válasza:
Úr isten... Ezek eléggé EMO pics*sak, ha nem haragszol...
3/18 A kérdező kommentje:
nem haragszok.. de most ez a divat
2010. ápr. 21. 15:57
4/18 anonim válasza:
Lehet, hogy kissé scenesek, de én nem vagyok emo, sőt, semmilyen stlíusba nem skatulyázom magam, de ezeket a napszemcsiket imááááádom.Annyira tetszenek.Csak kár, hogy szemüveges vagyok:'(Na jó, ez nem tartozott ide.Szerintem a rózsaszín a legjobb, de mind tetszik, ha sorrend kellen, akkor a fekete a legutolsó, és utána a fehér aztána rózsaszín:)De mind tetszik:)
5/18 anonim válasza:
Szerintem a 3. a legjobb.
Divatos, ráadásul sztem színe is nagyon édes.
6/18 anonim válasza:
fúú, mostlátom, ezek vaterásak?
betudod linkelni őket?
8/18 anonim válasza:
ezekközül egyikse. meg amúgyis, ki az a hülye aki anélkül vesz egy napszemüveget h felis opróbálná h nem-e fest kib@szott idétlenül benne? ja tudom....akik szerint ez a divat és mindegy hol éáll rajtuk:D
9/18 A kérdező kommentje:
neeeeeeeeeeeeem
2010. ápr. 21. 16:37
10/18 anonim válasza:
szerintem mind a három nagyon jó...de mindegyik más alkalmon és helyen néz ki jól...remélem érted mit akartam írni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!