Valaki ment már rövid (persze fekete) nadrágban évnyitóra/évzáróra?
Figyelt kérdés
Mivel meleg lesz,ezért gondolkodtam rajta. A követelmény ugye bár fekete fehér, tehát ha a gatya fekete csak rövid nadrág elfogadható e (?)#gatya #évvnyitó
2016. aug. 30. 20:28
1/6 Molyember válasza:
Nem, de te leszel annyira rosszfiú, hogy megtedd.
2/6 anonim válasza:
Persze. Mondjuk iden inkabb szoknyaba leszek. De ha elegans a nadrag is jo. vagy nadragszoknya 14l
3/6 anonim válasza:
Ha lany vagy inkabb szoknya, ha fiu nyugodtan a rovidnacit:)
4/6 anonim válasza:
Fiúkat is láttam már benne, szerintem oké, persze semmiképp se cargo, de egy térdig érő fekete chino pl. lehet elegáns.
Lányoknál maximum skortot tudok elképzelni.
5/6 anonim válasza:
Beszrok, 5 év múlva már fekete bikini alsóban, meg fehér bikini felsőben fogtok menni?
Egész nyáron kis pici naci, trikócska, aztán most ugye be vagytok tojva, hogy jaj 30 fokban nem lehettek ebben 1 órán keresztül, csak hosszúban. Tényleg ennyit sem bírtok már ki?
6/6 anonim válasza:
Iskolai ünnepségeket valahogy ki öltözés miatt nem szerettem, ha normálisan ki öltözni kellet, inget kell fel venni akkor nálam az ing az csak hosszú ujjú, mai napig nincs is rövid ujjú nekem, nyári időszakokban iskolai ünnepségen is hosszú ujjú ing volt, nem sima fehér, azt nem szeretem kockás mintás, világos barna farmer anyagú alkalmi rövidnadrág, bár elég rövid is volt kb combig érő, a cipő hozzá timberland típusú szintén világos barna bör cipő, ez a ruha szett egybe is tartozott, volt hozzá nadrág tartó kantár is, kevésbé használtam hozzá, kamasz fiúként nem igen voltam oda a ki öltözéshez, de ez így meg tetszet, nyáron jó volt, nem szóltak érte hogy pl rövid a nadrág tény elég rövid volt, inkább más okok miatt mondta a tanár a magáét, volt valami ünnepség meg szervezve de első 2 óra meg volt tartva, én külön hoztam magammal a ünneplőt, előtte este táskámba raktam, reggel ki ment a fejemből be értem a suliba, rám szolt hol az ünneplő, aztán eszembe jutót hogy a táskámba van, mondtam nálam van, mondta mennyek be a fiú öltözőbe át öltözni, utána én mérgelődtem mivel amibe voltam póló rövid nadrág cipő, miután rövid nadrág alá nem vettem fel alsó gatyát a cipőt meg mezítláb vettem fel, át kellet öltöznöm, annyira jó nem volt, fel vettem az alkami rövid nadrágot alsógatya nélkül, öv se volt nálam, ott volt nálam a nadrág tartó kantár na így akkor használtam, bajom vele az volt így rövid nadrágot fel húzta a derekakra le ültem állandóan fenekembe vágótt dörzsölte, timberlan bör cipő is érdekes volt mezítláb, azt meg jó szorosra meg kelet húznom kötni ne lifegjen a lábam benne, mire vége lett haza mentem ebbe az öltözékbe mentem haza, izzadós vagyok mai napig, nagyon jó volt mit ne mondjak le vettem a cipőt ki öntöttem az izzadságot belőle, jó ok nem úgy készültem, de tanár meg csak mérgelődőt nem vagyok ünneplőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!