[ZHC]Zsoca kérdése:
Milyen póló mintát tudnátok elképzelni neki?
Figyelt kérdés
Egyik lány barátomnak nemsokára lesz születésnapja, és szeretnék neki egy egyedi pólót csináltatni. Magával a mintával vagyok bajban, mert nincs sok ötletem, hogy milyen legyen. Nagyon szereti a kutyákat, szóval ilyesmire gondoltam, +jó lenne a nevét is rátenni valahogy, de úgy hogy név, meg a kutyás valami azért összhangba legyenek. Valakinek van valami ötlete, tanácsa, hogy milyen legyen? Ti hogy tudnátok elképzelni ezt a legjobban? :) Választ köszi előre!2016. aug. 30. 13:13
1/2 anonim válasza:
Szerintem a póló közepére lehetne csináltatni egy aranyos ajándékdobozban lévő/ masnis kutyust, és köré egy félkör alakban a nevét. Ez csak egy ötlet, de én például örülnék egy ilyennek. :)
2/2 BulmaSwan válasza:
Ha van kutyája akkor egy jó képet kéne szerezni a kutyáról és azt rányomatni egy pólóra. Nevét nem tenném rá. Legalábbis én nem szívesen viselném a pólómon a saját nevem. Hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!