Nike vs adidas?
Figyelt kérdés
Sziasztok..ezen a két cipő fajtán gondolkodok nike rose vagy adidas superstar kinek volt/van ezek közül valamelyik, ha igen megosztanátok velem negatív, pozítiv véleményetek előre is köszi!2016. aug. 29. 21:46
11/17 anonim válasza:
Szép is és nem látod minden második ember lábán.
12/17 anonim válasza:
Nike.
Felver lanykent gaz lenne ha naci cipot huznek magamra (bocsi de szerintem tudatlansagot tukroz ha egy szinesboru vagy egy "nem german" adidasba bujik)
13/17 anonim válasza:
Divatszar...Csak az acélbetétes bakancs!
14/17 anonim válasza:
Nike, az Adidas Superstar-tól kiráz a hideg. :D A Roshe meg amúgy tök kényelmes.
15/17 anonim válasza:
Adidas Superstar - nagyon kényelmes, jól néz ki, és garantáltan tartósabb, mint a Roshe.
16/17 anonim válasza:
Nekem mindkettő van,és én nagyon szeretem őket.
Kicsit kényelmesebb a Nike,mert a Superstarnak az orra kicsit szűkebb,de ha megszokod tök jó.És szerintem,legalábbis nekem pl,nem azért van,mert másnak is,hanem,mert tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!