Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan lehet furdoruhat rendelni?

Honnan lehet furdoruhat rendelni?

Figyelt kérdés
Ebayt nem szeretnek, asos-t neztem de nem talaltam olyat amit keresek, h&m-ben sem. Fekete magasdereku bugyit keresek egyebkent. Elore is koszonom:)

2016. aug. 27. 10:13
 1/3 anonim válasza:
Esetleg Wish-en keress rá.
2016. aug. 27. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát én anno nájkiadidasz boltban vettem egy fürdőruhát. Nagyok szép fajták azok. Arra emlékszem, hogy én csak az egyberészeseket néztem, azok nagyon szépek. Ja de amúgy hát én nem értek hozzá, de talán picit husikább fajta vagy, és azért takarnád a derekadat? Mert amúgy szerintem akkor inkább érdemes egyberészest, vagy tankinit. Ott a fölseje hosszabb. De én amúgy tényleg nem értek hozzá. De amúgy tudok egy weboldalt, ahol árulnak fürdőruhákat, és megbízható, mert már rendeltünk onnan.
2016. aug. 27. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom:) nem igazan az alakommal van bajom inkabb csak megtetszett az a fazon. Es milyen weboldalt ismersz?
2016. aug. 29. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!