Csak a templomi szertartáson nem, vagy a lagziban se szabad fehérbe öltözni egy vendégnek?
8-as vagyok újra. Jó a ruha, simán felveheted, ne foglalkozz senki/semmi mással!
Azt vedd fel, amit éppen jónak látsz, ha éppen ez van most, mert ezt választottad, akkor ezt vedd fel!
Legyél egyéniség! Ne birka, aki megy a többi után!
Milyen cipőt veszel fel hozzá? Valami magassarkú, hegyes orrút? Szerintem az lenne az igazán hozzá való.
Majd küldesz nekem képet, hogy néztél ki?
Bíztassátok arra, hogy legyen bunkó...
Ez a ruha nem illik esküvőre mert fehér. Se kiegészítőkkel, se magassarkúval. Se**fejnek lenni nem egyenlő az egyéniséggel.
Gyerekek ne hadakozzatok. Maradjunk annyiban hogy ez társaság függő. Ha úgy ÉRZED hogy a társaság nagy része konzervatív, az neked is kényelmetlen lenne, mert esetleg nem tetszene nekik. De ha modern felfogású, városi esküvő lesz, akkor ott minden gond nélkül felveheted. Mindenkinek van igaza, lehet unni a hagyományt, de fogadjuk el, hogy valaki ezt képviseli, valaki meg amazt. Mindkettő JÓ!
Te pedig kérdező, hallgass a megérzésedre, és ha úgy érzed belül nem lenne helyes abban a közegben akkor egyszerűen válassz másikat. ENnyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!