Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez ciki?

Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés
Láttam ehy csajt az utcán, akinek az Adidas super starhoz hasonló cipője volt, de látszitt rajta, hogy csak valami kínais utánzat, de nem volt rajta a 3 csík, tehát csak a fazonja volt ugyanaz. Szerintetek ez ciki, hogy a cipője úgy néz ki mint az adidas, de mégse at?

2016. aug. 24. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
A superstarhoz hasonló sima fehér cipő is legalább ugyanakkora divat mostanában, mint az adidas. Külföldön is, nagy divat cégek is gyártanak ilyet, és híres modelleken is látni (akiknek nem hiszem, h ne lenne pénzük egy superstarra). Nekem is hasonló formájú, de csak sima fehér van, és nem ócska kínai :)
2016. aug. 24. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez csak akkor ciki, ha rajta van a hamis márkajelzés is.
2016. aug. 24. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Ha neki tetszik, nyugodtan hordja.
2016. aug. 24. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet nem kínai utánzat, csak egy sima fehér cipő ami hasonlít (ha utánzat lenne, a hamis márkajelzés és a csíkok is rajta lettek volna)

és nem, így abszolút nem ciki

2016. aug. 24. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az ciki, hogy te ilyen baromságokkal foglalkozol:D
2016. aug. 24. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a ciki, amikor ott a márkajel egy láthatóan hamis darabon, ráadásul ez még bűncselekmény is. A márkát, a nevet fizeted meg, azért olyan drágák. A "márkás" hamisítvány olyan mintha nagyzolni akarna, csak csóró hozzá... Az hogy most hasonlít, abban nincs semmi. Mint ahogy pl az Opel Insignia is hasonlít egy C osztályos Mercedes-re, attól az még nem egy kamu Mercedes Suzuki motorral.
2016. aug. 24. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
nincs jobb dolgod? pf
2016. aug. 24. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
A markaneves hamisítvány a ciki nem egy noname cucc.
2016. aug. 24. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!