Mit tegyek, ha a mellbimbóm még a szivacsos melltartót is átszúrja?
Figyelt kérdés
Nagyon kis mellem van, általában a lehető legkisebb méretet szoktam megvenni a melltartókból. Valójában nem is lenne arra szükségem, hogy melltartót hordjak, csak a mellbimbó miatt szoktam. Vannak azonban olyan ruhák, amiken még így is átüt. Push-up melltartót próbáltam volna ma, de az meg elállt a mellkasomtól, ráadásul pl. sportoláshoz nem lenne célszerű olyat hordani. Mit lehet ilyenkor tenni? Mennyire ízléstelen ez a dolog? Leginkább a sportoláskor zavar, amikor nem vehetek fel még 3 réteg ruhát a póló alá pluszban.2016. aug. 22. 17:19
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ízléstelen, miért lenne az? Én is jártam úgy, hogy kardigánban voltam, volt rajtam melltartó is, mégis átütött a mellbimbóm a hideg szél miatt, de 3 tizenéves srácon kívül senkit nem foglalkoztatott a dolog, az ő véleményük meg nyilván nem mérvadó. Szerintem, ha nincs rá szükséged (nem érzed azt, hogy kényelmetlen melltartó nélkül mozogni), akkor ne viselj.
2/6 anonim válasza:
Többet aludj hason és a melltartóidban a szivacsokat cseréld le cintányérokra. :)
3/6 anonim válasza:
Ne izgulj fel surun mindenre...😳
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy alapból ilyen, nem kell hozzá semmi különös behatás. Az zavar kicsit, hogy másoknak nem ilyen, nekem meg igen és feltűnősködésnek érzem.
2016. aug. 23. 16:32
5/6 anonim válasza:
És ha felizgulsz, na akkor milyen ? :)
6/6 A kérdező kommentje:
Esetleg valakitől valami komolyabb válasz? :)
Nem hiszem el, hogy ez csak nekem probléma.
2016. aug. 24. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!