"Nádszál" vékony, hosszú lábakon jól áll a legging? 16/L
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 14:08
2/14 A kérdező kommentje:
fehér pl? Mert a fekete az még jobban vékonyítana...
2010. ápr. 20. 14:17
3/14 anonim válasza:
Nekem rémisztőnek tűnik néha, főleg, ha valakinek kicsit O lába is van a vékonyságához, de tuti, hogy párezer pasinak bejön, különben nem hordanák ennyien.
Na, meg praktikus is valljuk be.
4/14 anonim válasza:
Pl. a fehér jól állna. A feketét én nem ajánlanám.
5/14 A kérdező kommentje:
nem, nekem nincs o lábam:) fehér színűt tuti fogok venni, bár hamar koszolódik:S és szerintetek kék,pink jöhetne??:D
2010. ápr. 20. 14:22
6/14 anonim válasza:
a fekete is jól áll, nekem pont a fehér nem jönne be. a színesek szerintem jók.
7/14 anonim válasza:
Ez így nem lehet megmondani, hogy jól állna-e ez vagy az a szín, amíg nem láttam rólad fényképet.
8/14 anonim válasza:
Szerintem minden szín jöhet kivéve a sötét. menj el egy ismerősöddel és kérd ki a véleményét. :
9/14 anonim válasza:
szerintem nem...esetleg,ha formás..csak az már nem nádszálvékony..ha pl szép vádlid van,és arányosan hozzá szép combod,akkor talán..
10/14 A kérdező kommentje:
igen..van vádlim:) mivel hobbim a fitness:D köszi a hozzászólást!Meg mindenkinek természetesen!:)
2010. ápr. 20. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!