Szerintetek meddig lesz még divat a fekete bőrzdseki?
úristen, de buta vagy. lehet, hogy kicsit trágár lett az előző válaszom, de csak azért, mert a ti mérhetetlen sötétségetek ezt hozta ki belőlem.
nem zavar, ha valaki ad a külsejére, sőt, szerintem én jobban nézek ki, mint te vagy bármelyik okos társad innen, csak azt zavar, amikor olyan hülyeségeket írnak, hogy "csak a csicskák hordják már a bőrdzekit Mo.-n".. pf:DDD nem 200 forintos kopott pólóim vannak, megnyugtatlak, van bomber dzsekim is (húúhaa gondolom, hasra vagy esve) és azt se most szereztem be, mint a legtöbb tinilányka, hanem mikor bejött a divatba. meg van igazi bőrdzsekim is a mangóból, ami lehet, hogy drágább, mint a te ruhatárad gagyi darabjai (ha már szóbahoztad a pénzt).
mondjuk abból, hogy így lenézed a turkálót meg minden mást, tükröződik az értelmi szinted, te primitív kis senki. képzelem milyen "jól" nézhetsz ki.
a kommentem elsősorban az azóta (nyilván nem véletlen, pedig én nem jelentettem) törölt nagyon értelmes hozzászólónak szántam, aki azzal jött, hogy én biztos 200 forintos kopott turkálós pólóban járok. hát benézte. de örülök, hogy apucid is valami újgazdag bunkó vállalkozó (azért 8 általános remélem megvan) és pénzeli a kislányát, erre aztán büszke lehetsz. bár az értelmi szintedből ítélve max 14 lehetsz, szóval megbocsátható, hogy eltartanak, de azért ne nagyon verd erre magad.
nyomon követem a divatot, ne aggódj, attól még, hogy most nem a bőrdzsekit nyomják a legjobban, nem lesz ciki. de gondolom te tipikusan az a kis hülye pi csa vagy, aki évente lecseréli a ruhatárát és minden idióta trendet magára aggat, aztán jövőre már cikinek fogja gondolni, mert saját stílusa NINCS, csak azt veszi fel, amiről mások azt mondják neki, trendi. ami nem baj, csak legalább kussolnál és nem okoskodnál ilyen lenézően. szerintem senki nem hiszi azt, hogy ő most nagyon menő lett egy fekete bőrdzsekitől, de ha igen, az pont te voltál 2 évvel ezelőtt, te lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!