Hol találok 34-es magassarkú cipőt?
Netrol sose rendelj cipot, plane magassarkut! Nekem elvileg 35-os (olykor 36-os) a labam, megis a Deichmannban az osszes 35-os magassarku egyszeruen leesett rolam, szornyu ez az ossze-vissza meretezes. Muszaj felprobalni, foleg akinek ilyen extrem meretu a laba.
A Kislabu Nok Cipoboltjat megnezheted, bar az sem az olcso kategoria es nem is mindenkinek jon be a kinalat, de egy probat meger, raadasul mar akar 32-tol vannak noi cipoik. Ezenkivul a Sarkany Centerben es nehany kinaiban is lattam 35-os magassarkukat, amik azonban szerintem jok lehetnek egy 34-es labra is, mert ram eleg szukek voltak.
Kulfoldre jarsz vagy esetleg kozel laksz az osztrak hatarhoz? Nagyon sokszor hallottam, hogy a nagyon kicsi vagy epp nagyon nagy labu nok Becsbe jarnak bevasarlokorutra es nem is ternek haza ures kezzel.
Sok szerencset, kedves sorstarsam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!