Most őszintén. Szerintetek a piros színű magas szárú Converse cipő b*zis? Mármint fiúknak.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 19:59
11/27 anonim válasza:
hááát....nem nagyon....most képzelj el egy férfit piros cipőben...még némely lánynak se áll jól piros cipő....na de ez az én véleményem. de szürke szerintem mehet
12/27 anonim válasza:
Régebben minden punk srác piros convereseben nyomult most vették át csak a b*zik:D De attól még nem lesz b*zis csak ha a stilusod is olyan alapból!
13/27 anonim válasza:
végre valaki,aki nem csőves gatyához akarja felvenni!!!!5*!!
14/27 A kérdező kommentje:
hát nincs csöves gatyám, és nem is szeretnék...igazából azért tetszett meg, mert ugye mindjárt itt a nyár, jönnek a rövidebb kockás mintájú térdnadrágok, és ehhez megtetszett a piros converse vagy a fehér....: ) mert szerintem ahhoz elég jól néz ki: )
2010. ápr. 19. 20:51
15/27 anonim válasza:
Nekem piros conversem van, csak egyik haverom baszogat vele:D "piros a cipőd, bu.zi-e vagy?" :D
17/f
16/27 anonim válasza:
sztem kockás nadrághoz csillagos ötös!!!régen pont ebben a három színben lehetett csak kapni,a többi ritkaság volt!piros,fehér meg feketét lehetett csak látni általában..
17/27 anonim válasza:
ahj. dehogyis!!:):)
miért lenne az?
a
b*zis az a pink tornacsukánál kezdődik.:)
ha tetszik akkor vedd meg. egy csomó csávón láttam az utcán és egyáltalán nm voltak ratyik:D
20/27 A kérdező kommentje:
vörös
2010. ápr. 21. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!