Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet ilyesmit kapni?

Hol lehet ilyesmit kapni?

Figyelt kérdés

Bemegyek egy boltba, és mindenhol lehet ilyen trikókat kapni, viszont nem hiszem el, hogy mindegyikre ilyen jellegű szöveg van írva, hogy "love yourself" meg "it's a good day to smile" "be different" meg ilyen sablonos hülyeségek, de komolyan, mindegyikre. MIÉRT KELL EZT? Legyek úgy "different", hogy közben 986265985666565462 ember ugyanazt a pólót hordja a kerületben ahol lakom...

Szóval ilyesmi trikókat keresnék, mint ezek is:

[link]

[link]

Nem muszáj, hogy crop top legyen, sőt a hosszabbakat jobban szeretem. Nem akarok rendelni netről, mert az anyagát nem tudom megfogni és nem is vagyok biztos benne, milyen méret kell nekem, mert egyikből az XS-es is elég valamelyikből meg M kell.

Szóval melyik boltban lehet inkább ilyen jópofa trikókat kapni Magyarországon, nem horror áron?

2016. aug. 17. 21:26
 1/1 anonim ***** válasza:
A Kossuth utcában.
2016. aug. 19. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!