Mi a véleményetek erről a cipőről?
Figyelt kérdés
Amíg jó idő van, hétköznapi használatra kellene egy divatos, kényelmes cipő.
Megéri az árát?
A Fila még mindig gáz márkának számít? :D
2016. aug. 17. 16:40
1/5 vasorr válasza:
Nem gáz de nekem nem tetszik :) Mondjuk nem is én hordom majd :)
2/5 anonim válasza:
Jól néz ki!Egyébként ne az érdekeljen mit gondolnak rólad mások véleménye szó szerint sz*ard le!!!Attól szép az élet hogy mindenki külömbözik mindenkitől.Nem a cipőd márkájáról fognak megitélni!Személy szerint nekem volt már sárga cipőm is(furcsán is néztek rám az emberek de nekem tetszett és ez a lényeg)a te ízlésed a te cipőd!
3/5 anonim válasza:
A cipő nem rossz,de kifejezetten nem tetszik.Egyre jobban jön fel a Fila mostanában,szerintem már egyáltalán nem gáz.
4/5 anonim válasza:
Már miért lenne gáz? Mindenki azt hord amit akar. Nekem tetszik. Igényes, ápolt. Csak legyen tiszta mindig, mert ha koszos és nem tisztítod le akkor nem lesz szép a cipő.
18L
5/5 anonim válasza:
Nekem ilyenem volt csak más színben. Szerintem nem éri meg. Kényelmetlen a talpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!