Milyen boltokban vegyek bulis rucikat?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne csak a világ legdrágább boltjait mondjátok, kösziii:D Naci, Fölsők, ilyeneket akarok venni:) előre is kösznöm a válaszokat:)))2008. szept. 30. 17:36
1/4 anonim válasza:
abOriginal, Pimkie, Pull&Bear, Tally Weijl...
Ezek nem drága boltok.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a piacon is talàlsz nagyon jo darabokat,csak összkell öket àllitani.
Én mindig piacon vagy kinaiban vettem,és bizony sokszor megkérdezték,hogy hol vettem a ruhàmat nekik is kell olyan.
A lényegg hogy jol összetudd àllitani,meg a kiegészitök is sokat segitenek.
Sokszor egy feltünö fülbevalo,vagy nadràgszij nagyobb hatàst kelt,mint maga egy dolce gabbana màrkàju farmernaci.
3/4 anonim válasza:
Persona, Mayo chix, Amnesia, New Yorker
4/4 anonim válasza:
nekem az x-it tetszik a legjobban,de sinte megfizethetetlen.ma voltam a józsefvárosin,voltak jó cuccok,vagy fehérneműsben nézd meg,ott jó kis toppokat lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!