Mit csináljak a hajammal?! Póthaj vagy sem?! Fontoooos lenne :/
Az a helyzet, hogy a hétvégén találkozom egy fiúval, de kb 2 hete levágattam a hajam. Sajnos! nem olyan lett, amilyen szerettem volna és nagyon rövid lett! Sőőőőt..!
Az lenne a kérdésem hogy mit csináljak a hajammal?! Így kicsit veszítettem az önbizalmamból, mert teljesen más lett az arcomis az új hajam miatt :/ De van póthajam! (csattos) Azon gondolkodom, hogy esetleg feltegyem azt?(: De ha véletlenül ki esne? xDD Vagy hogy csináljam hogy stabilabban ott maradjon???
Vittem a fodrásznak egy képet, hogy milyen hajat szeretnék :] De teljesen más félét vágott =/ .. lehet nemtud képről dolgozni!
A fiú tudja, hogy van póthajam :) És szoktam hordani gyakran mostanába, mivel kicsit rombolta az önbizalmam ez az uj haj :/ És hosszu hajjal sokkal jobban érzem magam :]
Akkor nyugidtan használd:)
Egyébknét drága egy ilyen csatos póthaj?
Enyém is 2000 Ft volt darabja_! Csak sajnos nem lehet göndöríteni meg ilyenek :/ De majd veszek olyat is .(vagyis szeretnék)
Egyébként köszönöm a válaszokat!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!