Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak a hajammal?!...

Mit csináljak a hajammal?! Póthaj vagy sem?! Fontoooos lenne :/

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a hétvégén találkozom egy fiúval, de kb 2 hete levágattam a hajam. Sajnos! nem olyan lett, amilyen szerettem volna és nagyon rövid lett! Sőőőőt..!

Az lenne a kérdésem hogy mit csináljak a hajammal?! Így kicsit veszítettem az önbizalmamból, mert teljesen más lett az arcomis az új hajam miatt :/ De van póthajam! (csattos) Azon gondolkodom, hogy esetleg feltegyem azt?(: De ha véletlenül ki esne? xDD Vagy hogy csináljam hogy stabilabban ott maradjon???

2010. ápr. 19. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
iért vágattad le ha szabad kérdeznem?Szerintem felteheted, de mindig csak akkor amikor a fiúval találkozol?aztán a fülébe jut és nem nagyon fog sztem örülni, meg egyébknét sem szeretik a fiúk a póthajat ahogy észrevttem.Biztos ennyire szörnyű lett ahajad ahogy mondod?:) Lehet h csak te látod úgy pedig szép:) mennyit vágattál?Ha komolyan érdekled a srácot úgyis szerenti fog sztem ahogy most kinézel, attól mert előtte úgy látott
2010. ápr. 19. 18:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Vittem a fodrásznak egy képet, hogy milyen hajat szeretnék :] De teljesen más félét vágott =/ .. lehet nemtud képről dolgozni!

A fiú tudja, hogy van póthajam :) És szoktam hordani gyakran mostanába, mivel kicsit rombolta az önbizalmam ez az uj haj :/ És hosszu hajjal sokkal jobban érzem magam :]

2010. ápr. 19. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Tupírozd be a hajadat ott ahová rakni akarod és lakkozd be, így biztos nem esik ki. Legalábbis a fodrászom ezt mondta, mert nekem is van csatos póthajam. =)
2010. ápr. 19. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor nyugidtan használd:)

Egyébknét drága egy ilyen csatos póthaj?

2010. ápr. 19. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
2000 FT darabja. V legalábbis nekem annyi volt
2010. ápr. 19. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
És hol vetted? Bocsi h itt kérdezek csak nem akarok külön rákérdezni:) Gondolom ugyanolyan színű, mint a hajad :D Nem parókaszerű?
2010. ápr. 19. 21:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Enyém is 2000 Ft volt darabja_! Csak sajnos nem lehet göndöríteni meg ilyenek :/ De majd veszek olyat is .(vagyis szeretnék)

Egyébként köszönöm a válaszokat!!:))

2010. ápr. 19. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
haircoholix.hu
2010. ápr. 21. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!