Dragonage1848 kérdése:
Óra vásárláson töröm a fejem, nyilván nem honorális összegekben gondolkodva, egy ilyesmi órán akadt meg a szemem!?
2016. aug. 16. 02:22
1/5 anonim válasza:
Nekem tetszik! Nem tul elegans es mindennel jol mutat 😊 16/l
3/5 anonim válasza:
Hát ebben az árfekvésben vannak komolyabb órák is. Ez valószínűleg egy dubaiban tervezett, kínában gyártott óra. De ebben az árkategóriában vannak nagyon szép Swatch (svájci), Citizen (amerikai), Seiko (japán) órák is.
Nézd meg pl. ezt
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :DD Akkor lehet, hogy a héten megrendelem, utolsó neked is köszönöm de az az óra az én ízlésemnek túl elit :)
2016. aug. 16. 16:11
5/5 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, kicsit gagyinak tűnik. Ha még nem vetted meg, inkább nézelődj, nehogy később bánd meg.
Amit az egyik hozzászóló megadott linket, ott nem tudnál találni egy olyat, ami neked tetszik? Azok jobb kiállásúnak tűnnek.
(Szerintem nem "honorális" kifejezést szerettél volna írni - olyan szó nincs. Inkább horribilis? "Horribilis összeg". Ezt a szókapcsolatot szokták használni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!