Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez elég elegáns? Ti mit...

Ez elég elegáns? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátom szülei mghívtak egy helyre ahova elegánsabban kell öltözni, persze nem kisestélyire gondolok. Ők eléggé gazdag család és a szülei sokat adnak a megjelenésre. Én viszomt nem igazán vagyok ilyen habosbabos hercegnős lány. én inkabb a laza stílust pártolom. Szoknyát semmiképp nem vennék fel mert kényelmetlenül ereznem magam benne. Na a lényeg hogy szerintetek egy ilyen ruhaösszeállítás jó lenne egy "első találkozás-puccos helyek" programra?

[link]

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. aug. 15. 11:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj, de ez borzalmas. Rövidnadrághoz csizma nem passzol, ráadásul maga a rövidnadrág rossz ötlet egy puccos helyre. Az ing nagyon rövid és oké hogy a laza stílust szereted, de nekem ez olyan hatást kelt, mintha a kisöcséd inge lenne rajtad. És ha jól látom, akkor fekete melltartó van alatta, amit nem illik, ahogy fekete alá fehéret sem.

Én ilyesmiket javasolnék:

[link]

[link] (Nekem ez nagyon tetszik, de a dzseki helyett egy blézerrel elegáns lenne, mégis a bőr nadrág és a lezser ing sokkal lazábbá teszi)

[link]

[link]

[link]

Én azt javaslom, hogy légy önmagad, de azért add meg a tiszteletet a szülőknek és az első találkozásnak. Valamint a barátodra se hozz szégyent azzal, hogy egy elegáns helyen nem odaillően jelensz meg.

2016. aug. 15. 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
9es: bárhová is megy, a rövidnadrág sehova sem elegáns. Ugyanolyan bunkó és nevetséges dolog mint egy extra miniszoknya.
2016. aug. 15. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!