Ez csupán az én véleményem lesz:
számomra egyik sem egy ünnepi darab, a szoknya sportos a gombok miatt, a cipőről inkább nem mondok véleményt.
Véleményem szerint nevetséges lesz ez az összeállítás.
HANGSÚLYOZOM, ez csak az én véleményem, ha neked tetszik és jól érzed benne magad, akkor nyugodtan vedd fel! :)
Köszönöm a válaszokat.
A cipőről annyit, hogy van magassarkúm is, de utálom, így úgy gondoltam, ha lehet, ezt veszem fel. Van még fekete bokacsizmám is, ilyen ünneplős, de hát nyár van :D
A szoknyákat eleve utálom, de van egy ehhez hasonló bársonyszoknyám, amit még úgy ahogy elviselek. Nem tudom elképzelni sportos ruhákhoz, ami meg kép fent van a webáruháznál, szerintem röhejes, kivéve talán, ha annak a szoknyának az anyaga farmer, és az látszik is. Ez pedig csak az én véleményem. De lehet akkor inkább maradok a nadrágnál.
Egyértelműen nem. Ez a cipő csakis nadrággal mutat jól. Farmerral. Ha ünneplőnek akarod, akkor vegyék hozzá egy fekete szűk farmert és fehér inget, meg egy fekete blézert.
A szoknya pedig szerintem egyáltalán nem kényelmes, fel fog csúszni járás közben, mivel merev anyag, valamint nagy rá az esély hogy, belátni a gombok között.
Vannak oxford cipők amik illenek szoknyához, de ez nem az a kategória, ahhoz túl robosztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!