Csajok, milyen cuccokat szeretnétek őszre-télre beszerezni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 08:55
1/6 anonim válasza:
Miért fizeted, financial domination? -)
2/6 anonim válasza:
Egy optimalizalasi feladon dolgoznak ilyenkor. Mi az amiben meg nem fagy meg a pinajuk, de eleg sokat mutat?
3/6 anonim válasza:
2. Sajnálom ha te csak ilyen lányokat ismersz...
Én speciel ingeket, blézereket szereztem már be, illetve amire nagyon hajtok az egy alacsony sarkú bokacsizma. De elférne 1-2 egyszínű ujjatlan top is a blézerekhez :) Épp ma veszek egy sima fekete tornacipőt és egy fekete nadrágot az ünnepségekre. Nyáron pedig vettem egy nagyon kényelmes őszi kabátot. Ezeken kívül mást már nem szándékozom venni.
4/6 anonim válasza:
Őszre: szoknyák, nadrág, ingek/blúzok, kabát, balerinacipő, nyakláncok
Télre: sapka, sál, kötött pulcsik, csizma
5/6 Sunshinedoll válasza:
Farmereket, combközépig érő hasított bőr csizmát, bundát (nem igazi, arra most nem költenék), mini selyemruhát, lehetőleg feketét, blézert, hosszú ujjú felsőket.
6/6 anonim válasza:
Hosszú világos farmer
Comb középig érő szoknya
Harisnya
Combközépig érő zokni
Bakancs
Kötött pulóver
Nagy kötött sál
Kötött sapi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!