Ducin is lehetek EMO?
Figyelt kérdés
Lelkileg mar nagyon reg ota az vagyok,de mar ugy is szeretnek kinezni.kb 4-5 kg sulyfelesleg van rajtam es ahogy elneztem minden EMO lany vekony(nem pozer vagyok...)
16/L
2016. aug. 10. 16:28
1/7 anonim válasza:
Nem vagy pozer? Megáll az eszem, nem vagyok emo, de azt tudom, hogy ez nem a kinézeten múlik. Annyi mindenki hívja így magát, mondja, hogy azon gondolkozik, hogy esetleg emo lesz, mert tetszik nekik a stílusuk... Emonak lenni nem divatból szokás, mert ha divatból hívod+/hívatod magad annak, akkor a legkevésbé sem vagy emo.
2/7 anonim válasza:
Meg miez az emo? Ha a lelked arra "hivalkodik" akkor legyél az kit érdekel más véleménye? Minden a fejben dől el!
3/7 anonim válasza:
sehogy ne legyél EMO mert nagyon igénytelen és gáz már. ez a stílus majdnem 10 éve lejárt de még akkor is ciki volt
4/7 anonim válasza:
Még létezik EMO? :D
Én is voltam EMOS régen, de az még 2006-ban volt.
5/7 anonim válasza:
Nem lehetsz, kizárja az Alapszabály 4. pontja, közvetlenül a fekete ruházat és a vasalt haj előírás között.:
"Emo 0 kg súlyfelesleggel rendelkezhet vagy az alatt"
7/7 anonim válasza:
1. Olyan nincs, hogy emoS!
2. Az nem divatnak indult, csak a hülyék kitalálták, hogy....
3. Ebből kiindulva "ciki" sem lehet.
4. Hat tényleg emo lennél, nem tennél fel ilyen hülye kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!