Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ducin is lehetek EMO?

Ducin is lehetek EMO?

Figyelt kérdés

Lelkileg mar nagyon reg ota az vagyok,de mar ugy is szeretnek kinezni.kb 4-5 kg sulyfelesleg van rajtam es ahogy elneztem minden EMO lany vekony(nem pozer vagyok...)

16/L

2016. aug. 10. 16:28
 1/7 anonim válasza:
94%
Nem vagy pozer? Megáll az eszem, nem vagyok emo, de azt tudom, hogy ez nem a kinézeten múlik. Annyi mindenki hívja így magát, mondja, hogy azon gondolkozik, hogy esetleg emo lesz, mert tetszik nekik a stílusuk... Emonak lenni nem divatból szokás, mert ha divatból hívod+/hívatod magad annak, akkor a legkevésbé sem vagy emo.
2016. aug. 10. 16:42
 2/7 anonim válasza:
Meg miez az emo? Ha a lelked arra "hivalkodik" akkor legyél az kit érdekel más véleménye? Minden a fejben dől el!
2016. aug. 10. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
sehogy ne legyél EMO mert nagyon igénytelen és gáz már. ez a stílus majdnem 10 éve lejárt de még akkor is ciki volt
2016. aug. 10. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Még létezik EMO? :D

Én is voltam EMOS régen, de az még 2006-ban volt.

2016. aug. 10. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem lehetsz, kizárja az Alapszabály 4. pontja, közvetlenül a fekete ruházat és a vasalt haj előírás között.:

"Emo 0 kg súlyfelesleggel rendelkezhet vagy az alatt"

2016. aug. 10. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Már 10 éve nem menő...
2016. aug. 10. 21:24
 7/7 anonim válasza:

1. Olyan nincs, hogy emoS!

2. Az nem divatnak indult, csak a hülyék kitalálták, hogy....

3. Ebből kiindulva "ciki" sem lehet.

4. Hat tényleg emo lennél, nem tennél fel ilyen hülye kérdést.

2016. aug. 11. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!