Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a divat a 2016-ban nyáron?

Mi a divat a 2016-ban nyáron?

Figyelt kérdés
Lányoknál és fiúknál is.

2016. aug. 9. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

az a gagyi HRVT ruha, amivel tele van a gardrób csere és olyan mintha egy függönyt tekertél volna körbe magadon

adidas superstar - nagyon gagyi fiúkon és lányokon is

kylie jenner száj, hogy a szájukon kívül kontúroznak, de nagyon gagyi és nagyon mű

2 copfba font haj

forrónadrág, amiből kint van a fél segggük

o-bag - ez a bevásárló szatyor műanyag darab kerül egy rakat pénzbe :):):) brutál csúnya

kamu septum piercing

tatto choker

2016. aug. 9. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem az emberek miért mennek a divat után, miért nem alakítasz ki saját stílust? Ha a bő gatya, bő pólóval a divat abba nyomod? Ha csőgatya akkor meg abban? Én mindig is kicsit deszkás voltam, és az is maradok, ha holnaptól a farmerra húzott tanga lesz a divat én akkor se állok be a b**ik mögé a sorba...nagyon egyedi a sok gyökér nájki ermekszben szakadt sztreccs farmerban, és ráadásul mindegy, hogy fiú vagy lány vagy 15 de akár közel 30 éves...már csak beee-getni kéne mellé :D
2016. aug. 9. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Bomber dzseki, magas derekú farmer, crop top, platform cipő, choker nyaklánc, ejtett vállú felsők, magasderú bikini, adidas superstar cipő, két fonat, virágos hajpánt, kerek napszemüveg, tükrös napszemüveg, kimonó, csipkés ruhadarabok, arany tetkó. :)
2016. aug. 13. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!