Milyen alkatú vagyok, ha az alábbi tulajdonságokkal rendelkezem?
Figyelt kérdés
Magasság: 152 cm
Mell: 91-72 cm
Derék: 72 cm
Csípő: 87 cm
Jelenleg 53 kiló vagyok (nem tudom,hogy ez mennyire számít normálisnak.)
Rendes,de őszinte válaszokat várok.
2016. aug. 8. 13:13
1/4 anonim válasza:
Majd ha kapunk egy képet akkor megmondjuk!
2/4 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani.
152cm 53 kg nekem egy picit soknak tűnik, de őszintén szólva fingom sincs 150cm körül mennyi az átlag testsúly. Az sem mindegy hogyan oszlik el.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a magasságodhoz képest kicsit "duci" vagy az én megítélésem szerint. Különösen akkor ha nem sportolsz, tehát ami kilok vannak rajtad az zsírpárna formájában van. Gondolom inkább has tájékon és fenék comb tájékon van egy kis husi. Ha hason több van akkor alma alkat vagy, ha comb fenéken van több a hashoz képest akkor pedig a körte irányába mész el. De ezt kép alapján elég nehéz megítélni, csak találgatni tudok én is.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy még nem vagyok "kész", de már ezt is nagy előrelépésnek tekintem,hiszen 8 hónap alatt,több,mint 15 kg-tól szabadultam meg.
A mellemnél és a combomnál vagyok erősebb.
Jelenleg E-F kosaras melltartót hordok.
Jelenleg nem sportolok rendszeresen,de régebben talajtornáztam,táncoltam és lovagoltam.
2016. aug. 9. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!