Karórát szeretnék vásrolni, de vékony a csuklóm és szerintem semmi sem passzol hozzám. Tudnátok adni nekem tanácsot ez ügyben?
Ez biztosan passzolna a te vékony csuklódra. :) Kicsit húzós az ára, de nagyon szép és értékálló óra.
Hello
Nembaj ha vékony a csuklód, a kis átmérőjű órának röhejes a megjelenése, ráadásul említetted hogy sportosat keresel.
Tiszta szívből a Vostok Europe-ot ajánlom:
Nekem Vostok Europe N1 órám van, nagyon megérte az árát, a minőség kifogástalan, és nagyon jól áll a szintén vékonyabbnak számító csuklómon.
Ez az amit keresel, ha belefér a keretbe, hosszútávra amúgy is ennyitől érdemes órát venni.
Nem a kisebb méretű férfióra röhejes, hanem az, ha egy keskeny csuklójú pasas aránylag nagy órát visel. ;) Hosszú évtizedeken át a standard férfióra mérete (átmérője kör alak esetén) 35 mm körül volt. Csak az 1990-es években kezdődött a túlméretezett (40+ mm) órák divatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!