Ezt a cipőt még visszatudom cserélni?
Figyelt kérdés
2014 decemberében vettem, nem tudom hogy mennyi idő rá a garancia, ez érdekelne. Egyszer leszakadt a talpa de megragasztottam (akkor nem találtam meg a blokkot), most előkerült és visszavinném, el akarom cserélni egy másikra.
2016. aug. 7. 13:12
1/9 anonim válasza:
Ugye ez csak kamu?:D
2 éve vetted
Leszakadt a talpa
lukas
Felejtsd el
3/9 anonim válasza:
Vidd be és add elő a sztoridat, had legyen egy vidám napjuk az eladóknak :)
4/9 A kérdező kommentje:
Milyen bunkó parasztok vagytok... Normálisan is lehet válaszolni.
Honnan a fa**ból tudjam? nem a kereskedelemben dolgozom ezért kértem segítséget okosok... Én is tudhatok olyan dolgokat amiket ti nem aztán titeket röhöglek ki.
2016. aug. 7. 14:36
5/9 anonim válasza:
"nem a kereskedelemben dolgozom" hát igen, mert ott agysebések dolgoznak, hogy is tudhatnál ilyen dolgokat, hogy egy kiba***tt cipőre nem adnak 2 év gart, iq betyár :D
6/9 anonim válasza:
Itt egyedül te voltál a bunkó paraszt. Meg is érdemled a cipődet. :D
7/9 anonim válasza:
Milyen dolgokat tudhatsz?:D Áh... ember:D
8/9 anonim válasza:
6 hónap az érdemi garancia.
Mivel amúgy is ragasztottad így akkor se lenne már, ha nem telt volna le az idő rá.
Ha házilag vagy cipesszel csinaltatod onnantól elveszted a jótállást.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a kielégítő választ :)
2016. okt. 6. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!