Magas lányoknak hogy áll a magasított derekú naci? Vélemények?
Figyelt kérdés
176cm magas vekonyabb testalkatú vagyok. Szívesen hordanék magasított derekú nagrágot, de az meg jobban magasítana.
Mi a vélemegyetek róla? Nagyon gázul állna?
2016. aug. 6. 14:44
2/8 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem mindenkin gázul áll, tüdőgatya.
3/8 anonim válasza:
Instán láttam egy lányt, neki jól állt. De amúgy hordj, amit szeretnél.:)
5/8 anonim válasza:
Először is: semmi baj azzal, hogy magas vagy! :)
Hogy hogy állna rajtad egy magasított derekú naci? Sok mindentől függ ez. Pl. milyen cipőt vennél fel hozzá, milyen hosszú a nadrág, mennyire arányosan oszlik el a testmagasságod, milyen a feneked és a derekad... Ha meg vagy elégedve az alakoddal és tetszik ez a ruhadarab, akkor szerintem semmiképp sem állhat gázul rajtad.
6/8 anonim válasza:
Ha megfelelően kitöltöd és illik az alakodra akkor jól. Szerintem ez a nadrág nem magasság függő.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!!
Sokat segítettek :)
2016. aug. 6. 19:26
8/8 anonim válasza:
Mindenkin rosszul áll.
Üdv a 80-as években, amikor mindeninek ilyen volt, másfél méteres láb, arasznyi felsőtest, hú de szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!