Hol vegyek minőségi ingpólót?
Figyelt kérdés
Egyszínű, minőségi ingpólót szeretnék venni. Lacoste, Ralph Lauren tetszik, de piszkosan drága. 25-30 ezer.
Ez ügyben szeretnék segítséget kérni.
2016. aug. 5. 18:09
2/18 anonim válasza:
RL és Tommy Hilfiger le van árazva a Van Graafban és a Peek & Cloppenburgban, 15 körül megkapod. Ki lehet próbálni ugyanott az olcsóbb, saját márkákat is (Christian Berg stb).
3/18 A kérdező kommentje:
Régebb másképpen gondolkodtam, de mostanában úgy vagyok vele egy minőségibb/drágább darab, nincs divathullámhoz kötve és tartósabb. Ennek ellenére sokkalom az említett 20 feletti összeget. Tegnap voltam Allee-ban, 25 ezer volt a sima kicsi póni logós... Futok akkor még egy kört. Nem életbe vágó, csak lassan akarok majd venni.
2016. aug. 5. 20:20
4/18 A kérdező kommentje:
Christian Berg minőségbe milyen?
2016. aug. 5. 20:21
5/18 anonim válasza:
Őszintén megmondom, hogy nincs tapasztalatom vele. McNeilt ne vegyél ott, talán Pierre Cardin csinál még ilyet, de lehet, hogy annak a szabása túl nagypapás.
Sajnálom, akkor lemaradtál róla, mert ugyancsak az Allee Van Graafban próbáltam kis pónilovast 15-ért. De nekem túl rövid (magas vagyok).
6/18 anonim válasza:
Ja, és most vasárnap történt mindez.
7/18 anonim válasza:
Hugo Boss-ok is vannak most akcióban 15-20e körül, azok a legjobbak szabásban szerintem.
8/18 A kérdező kommentje:
Szerdán voltam Allee-ban. Amit nem tudok még így hirtelen eldönteni, 185 cm vagyok és 75 kg. M vagy L méret kellene? Pólóban vegyesen hordok mindkét méretből.
2016. aug. 6. 10:15
10/18 A kérdező kommentje:
Inkább én is abban gondolkodok, plusz 2-3 kg és biztos kicsi lesz.
2016. aug. 6. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!