Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen felso illik egy feher...

Panpeter2016 kérdése:

Milyen felso illik egy feher ferfi farmerhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudnatok segiteni? Milyen szinu ing illik egy ferfi feher farmernadraghoz? Es milyen cipo.

En gondlkoztam, hogy egy barna ovvel egy vilagosabb barna cipovel jol mitat, de milyen felsot vagy inget vegyek fel hozza?

2016. aug. 4. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem rajongok a fehér nadrágokért, de egy világoskék könyökig felhajtott inggel szerintem nem lenne rossz.
2016. aug. 5. 02:28
 2/11 A kérdező kommentje:
En is gondolkoztam a kek ingben. Talaltam is egy nagyon divatos olasz inget. De akkor kekes cipot is kellene fel vennem hozza vagy milyen szinut? Azert kerdezem mert amugy randevum lesz egy nagyon gyonyoru szep lannyal es jol akarok kinezni. Es tudom, hogy a nok megnezik a ferfik oltozetet, hogy jol e oltozkodnek. Es mivel nyar van ezert dontottem a feher farmer mellett, mert nyaron a a feher divatos. Feher inget nem akarok fel venni hozza mert az mar tul sok lenne. Neztem az enyhebb rozsaszin felsot, de hominak se akarok kinezni es a pink lehet homi kicsit, bar szerintem divatban van ferfiaknal.
2016. aug. 5. 03:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kek sötétkék vitorláscipőt vegyél fel mellé, azzal tuti lesz 😉
2016. aug. 5. 04:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Még a farmer ing is jó lehet hozzá, sötétkék színben.
2016. aug. 5. 08:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is kék/navy ing. Esetleg pasztellkék, ha nem túl "tavaszias".

Ha V-nyakú is játszik az ing alá, próbáld meg feketével (világosabb ing), vagy ha nem túl sok fehérrel. (sötétebb ing.)

Barna cipő, öv tökéletes.

2016. aug. 5. 11:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon stílusos a fehér nadrág nyárra. Teljesen jó a barna öv/cipő, világoskék inget vegyél hozzá (alá semmi), felső gomb kigombolva, kizárólag hosszúujjú fazonban, az ujját könyékig feltűrve.
2016. aug. 5. 15:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a hasznos tanacsot. Igazan hasznosak voltak es tudtatok segiteni. Barna csatos ovvel fogom felvenni es egy barna vitorlas cipvel, es egy kek inggel. :)
2016. aug. 5. 17:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Képet rakhatnál be, kíváncsi vagyok milyen. Persze, ha nem baj...
2016. aug. 5. 18:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Dehogy is baj. En koszonom szepen a segitsegeteket. Igy vegre ossze allt egy kollekcio a randimra. A ruhakat nem vettem meg, de mar a kosarban vannak :)

Legalabb tudtok meg segiteni az ing valasztasba hogy szerintetek melyik illik legjobban a feher nadraghoz es barna ovhoz es cipohoz. Az osszes ing kek es szerintem nagyon stilusosak, de kivancsi vagyok a velemenyetekre fiuk, lanyok. Es persze ezekhoz jon meg egy ket kiegeszito mint pl bornyaklanc, borkarkoto stb. Elore is koszonom a valaszokat.

Ingek:

1. [link]

2.

[link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

Cipo:

[link]

Ov:

[link]

2016. aug. 5. 23:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Mielőtt belekezdek: Ne sértésként hanem véleményként/tanácsként vedd ezt a választ. Teljesen más az ízlésünk szerintem, és ezzel nincs is semmi baj.

Ing: Én valami egyszínűre gondoltam, felirat/logó és könyökvédő nélkül.

Pl: [link]

[link]

[link]

Egy ilyen ing lehet laza, elegáns, vagy mindkettő. Szerintem egy ing legyen egyszerű, max. klasszikus mintával, és a hangsúly a szabásán legyen, tehát álljon jól rajtad, ne legyen se túl nagy, se túl kicsi. Vállvarrat a vállad szélénél, ingujj a kézfejed felett a csuklódon. A vállvarrat+logó+mintás ingujj nekem túl sok, ezek közül max. 1-et vállalnék be, azt se szívesen.

Cipő: Amit linkeltél az nem vitorláscipő. A vitorláscipők általában így néznek ki:

[link]

[link]

[link]

Boka/lábvillantás szinte elkerülhetetlen, hacsak nem nagy rád a nadrágod, mivel a vitorláscipők alapból arról (is) ismeretesek hogy alacsonyak. Van aki annyira szereti a bokavillantást, hogy felhajtja a nadrágja szárát, esetleg rövidebb fazonú (de még mindig hosszú) nadrágot vesz fel a vitorláscipő mellé.

Öv: Ha nem tűröd be az inged tulajdonképpen mindegy, de "illik" arra törekedni hogy a színe passzoljon a cipőd színéhez. Szerintem egy kicsit csicsás az D&G csat, de ez már tényleg elhanyagolható dolog, amivel csak az olyan ruhaszerető gyökerek foglalkoznak mint én.

Nem találtam olyan képet ami pontosan bemutatná azt a kinézetet amire én gondoltam, de itt vannak ezek:

[link] (zakó nélkül)

[link] (lazább, egyszínű/halványabb csíkozású inggel)

2016. aug. 6. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!