Fiúk, ugye ez egy nagyon durván szexi naci?
Figyelt kérdés
[link] Segítenétek megtalálni, hogy honnan tudnék ilyen nadrágot rendelni?? Mindenféleképpen szeretnék egy ilyenben hódítani;) Help pls2016. aug. 4. 08:50
1/27 anonim válasza:
Szerintem az ilyen naciknál totál mindegy milyen a zsebe vagy épp rajta egy kis dísz varrás a popsi benne a lényeg... nézhet ki akárhogy a gatya ha nincs bele egy formás popsi. 26/F
2/27 anonim válasza:
szerintem nem a nadrág a szexi, hanem a benne levő fenék teszi szexivé...
23F
3/27 A kérdező kommentje:
Oké oké..de honnan szerezzem be?:D
2016. aug. 4. 08:55
4/27 anonim válasza:
Valami ruha boltból?
Amúgy tényleg szexi, ha megfelelő feneked van hozzá.
5/27 anonim válasza:
A nadrág önmagában minden csak nem szexi, egy sima nadrág.
Attól lesz az hogy ilyen feneket pakolsz bele...
6/27 anonim válasza:
Barmelyik kinaiban veszel egy streccs farmert, ha elhivatott vagy akkor egy merettel kisebbet... ;-)
Milyen alkat vagy? Mert egy ilyenbe kell fenek meret es nem vastag comb, hogy mutasson. Kulonben nem ered el a hatast vagy epp az ellenkezojet.
7/27 A kérdező kommentje:
"Barmelyik kinaiban veszel egy streccs farmert." 😳 Ehh? Én ezt akarom, ugyanezt a szabásút!
2016. aug. 4. 09:03
8/27 anonim válasza:
Komolyan a szexualitáshoz írtad Férfiaknak,h honnan szerezz ilyen nadrágod? :D
Vagy csak azért írtad ide,h hátha rád másznak priviben....:D
9/27 anonim válasza:
Google a barátod!!!!!!!!!!!
Megvenni ne vegyük meg helyetted?!
10/27 anonim válasza:
De irigylem a csajnak a feneket a kepen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!