Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is utál ujjatlan ruhákat...

Más is utál ujjatlan ruhákat hordani?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a trikókat ujjatlan pólókat és nem szeretek felső ruházat nelkül lenni. Más is így van ezzel?

2016. aug. 4. 02:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Jelen! ^^
2016. aug. 4. 08:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak en vagyok igy! :D
2016. aug. 4. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Tok erdekes velem ez pont forditva van:D mondjuk azt irtad "nem szeretek felső ruházat nelkül lenni" ebbol arra tippeltem hogy fiu vagy en meg lany de az ujjatlanos resz pont az ellentetem. En meg telen is trikot, ujjatlant hordok kardigannal:D utalom a rovidujjut. Megorulok tole hogy piszkalja a felkaromat vagy nem is tudom. A hosszuujju neha csak-csak elmegy de nem. Inkabb ujjatlan. Fura tudom de ez van:D
2016. aug. 4. 21:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Nos igen te pont a masik veglet vagy :)! De nezzuk meg mind a ket esetet te barhol barmilyen celbol hordhatsz ujjatlan vagy cso ruhat (buli ballagas sport) es nem fognak furanak gondolni, ezzel szemben ha en pulcsiban (amikor tudok kapucnis pulcsit hordok) beleugranek egy medencebe eleg furan neznenek ram :D!
2016. aug. 6. 00:11
 5/6 anonim ***** válasza:
És miért utálsz ujjatlan trikót hordani? Fiú vagy amúgy?
2016. aug. 7. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja fiu vagyok azt nem tudom miert nem szeretek hordani ilyen ruhakat de arrol biztosithatlak hogy nem erzem magam jol kellemetlen meg a gondolat is hogy ilyen ruhat hordjak (amugy egy darab ilyen ruham sincs, nem veletlenul) de a lenyeg hogy en nem kedvelem az ujjatlan ruhakat sot ami nem er majdnem a konyokomig azt fel se veszem (bar erdekes hogy akar gatya nelkul is elvagyok tehat szabad szerszammal rohangalhatnek itthon nem erdekelne de a polo az kell) nem szegyellem magam csak nekem kivul esik a komfort zonamon ez a ruha ennyi.
2016. aug. 8. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!