Hogyan legyek ˇmenő"? (lent)
Ha menő cuccokra vágysz irány a bershka és vegyél össze mindent. Fekete nagy táska. Csofarmer. Crop top vagy epphatul hosszabb tunika. Pilotaszemuveg.
Nem feltétlen leszel menő mert ez kevés a népszerűséghez de legalább divatos leszel.
Én bár nem vagyok mar tini de srmmi bajom a sablonos oltozekkel. Úgy hiszem én igenis jól oltozom de ehhez csak annyit kell hogy legyen pár különleges bizsum illetve ha hordok márkát akkor az igazi nem hamis. Pl a Ray Ban napszemüveg az O'bag táska stb.nem csak annak látszik, hanem az is.
Ugyanezt javaslom neked is. Vegyél pár különlegesebb bizsut, ha pilóta szemüveget veszel azt ne a nyujorkerben tedd hanem valamilyen markasabbat...és ne hordj hamisitvanyokat semmiből. Messzirol látszik ha pl. egy obag táska hamisitvany.
::::(((((((((((((((((((((((((((((((
emberek MÉR
mondjuk lehet, hogy nem kéne gyik-et nézegetnem, épp elég cringe attack ér így is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!