Szerintetek a zoknik hasznosak?
Figyelt kérdés
szerintem.....igeen!!2016. aug. 3. 17:58
2/14 A kérdező kommentje:
szerintem is
2016. aug. 3. 18:02
3/14 BiTOPro97 válasza:
Hát ha nem hordasz zoknit, akkor azt a cipőt utána fújd be cipőbelsőre való spray-vel, és a lábad előtte láb spray-vel. És másnap ne vedd fel úgyan azt a cipőd amúgy se. Hogy ki tudjon száradni és a bacik kaja nélkül, ki haljanak.
Igen ezért hasznosak a zoknik. Én többségében bőrfélcipőt hordok, ahhoz meg a fekete térdzokni/öltönyzokni dukál. Sportcipőben elég vegyes a kép, ott az összes férfi zokniféle előfordul, de néha sockless, zokni nélkül veszem fel.
4/14 anonim válasza:
Ezentúl minden nap felteszel ide egy zoknis kérdést ?
5/14 BiTOPro97 válasza:
Nekem új volt. ;) És az első.
6/14 anonim válasza:
A mezítláb fétises most már húz zoknit.
7/14 BiTOPro97 válasza:
Mezítláb vagyok otthon. És rám célzol? :O
8/14 BiTOPro97 válasza:
Sok minden változott az életemben.
9/14 anonim válasza:
Ez attól függ, te vagy-e a mezítlábas egri srác aki arra izgult pár éve, hogy zokni nélkül hordja a sportcipőit. Illetve inkább arra, hogy ezt minden nap megkérdezze. :)
10/14 A kérdező kommentje:
dehogy vagyok imádom a zoknikat
2016. aug. 4. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!