1/8 anonim válasza:
Attól függ milyen piros. Sötét világos élénk. De összességében a fehér bőrű sötétebb hajú lányoknak áll ez a szín jól. A hideg arctónusuaknak. Meg esetleg a vöröseknek de attól függ mivel kombinálja az ember.
3/8 anonim válasza:
Nekem világos bőröm (most enyhén barnás) és világosbarna hajam van, világos szemekkel. Hát borzalmasan áll:D
4/8 anonim válasza:
Annak, aki magabiztos es tudja viselni, mert tud eleg "sarki" hatasu is lenni.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. nekem barna hajam van (nem túl sötét, nem túl világos, az a tipikus barna, de szép árnyalata van, nem ez a fakó), hozzá szintén barna szem (az is inkább világosabb árnyalatú, de nem nagyon), a bőröm is világos.. a varrónőm javasolta, hogy hordjak pirosat, mert nagyon jól állna nekem.. de nem tudom eldönteni:D nem nagyon hordok ilyen élénk színeket.
2016. aug. 1. 15:30
6/8 anonim válasza:
Én is hasonló típus vagyok, mint te (világos bőr, "sima" barna haj, barna szem), és mindenki azt mondja, nagyon jól áll nekem a piros. :) Régebben én is "féltem" az élénkebb színektől, de most már egyre bátrabban hordom őket. De hát próbáld ki, aztán majd meglátod.
7/8 anonim válasza:
Én simán hordok pirosat, póló, cipő, kabát, igaz én fiú vagyok és szőke.
8/8 anonim válasza:
Szerintem piros szín a kreol bőrön,sötétbarna hajon és szemen mutat jól,világos bőrön és szőke hajon semmiképpen sem tudnám elképzelni.Amiket leírtál magadról,nem állna rosszul,de ez csak az én véleményem.:) Ha szeretnél bátran viselj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!