Tetszik ez a farmerkabát? (képpel)
2016. júl. 31. 22:39
2/10 anonim válasza:
Engedd meg, hogy pasiként válaszoljak. Nekem nem tetszik. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Haha
Gondolom az első válaszoló nő volt.
Akkor eddig 1-1 :D
2016. júl. 31. 22:43
4/10 anonim válasza:
nemtudom mivan mostanában a h&m divided kollekciójával, de egyre nevetségesebb darabokat gyártanak... ez a kabát szerintem egy ovodás kislányos jó lenne, de felnőttként nem venném fel
5/10 anonim válasza:
Nem tetszik. A szabása is semmilyen, de nálam a koptatása a kizáró ok. Szerintem idétlenül néz ki, főleg a nyak alatti rész ahol kifogyott a festék.
6/10 anonim válasza:
Talál ettől igényesebb farmerkabátot is. :)
7/10 anonim válasza:
Én inkább a sima farmerkabátot szeretem,de nem rossz. ;)
8/10 anonim válasza:
Már megint egy hónaljmelegítő. A kabát alsó felét ellopták.
9/10 anonim válasza:
Most inkabb a bomber dzsekik a trendik, tobb helyen is lehet talalni hasonlo aron nagyon igenyes bombert. :)
10/10 anonim válasza:
Nem a stílusom, de van akin jól állna. :)
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de én a bomberokat nem szeretem, valahogy olyan mintha ki lenne fordítva a kabátom. xdd
A színes bőrdzsekik is nagyon jók idén *.* de áruk is van. x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!