A batikoláson kívül milyen más módszer van még a ruhák festésére?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami tartós és nem jön ki pár mosás után.
Ilyen mintákat hogyan lehetne csinálni?
2010. ápr. 17. 21:36
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez is batikolás, csak a profi változata. De nem vagyok biztos benne, és engem is érdekelne a válasz.
2/8 A kérdező kommentje:
igen batikolás, de ilyet szeretnék vagy valami hasonlót és a batikolás pár mosás után kijön az anyagból:(
2010. ápr. 17. 21:44
3/8 A kérdező kommentje:
esetleg ha videót tudnátok linkelni megköszönném
2010. ápr. 18. 12:18
4/8 anonim válasza:
batikolás után áztasd a ruhát ecetes vízbe, garantáltan nem jön ki belőle a festék:) csináltam már sok-sok holmit így.
5/8 anonim válasza:
Alvópólóm batikolt és remekül őrzi a színét .D
6/8 anonim válasza:
Nekem még soha semmilyen ruhámból nem jött ki a batik, még a gagyi anyagúakból sem, és még ecetes vízben sem öblögetem utána. Szóval nem értem, hogyan jön ki neked, lehet rosszul kevered ki, vagy rossz minőségű batikfestéket veszel. Amúgy az első ruhánál van egy ilyen hajtogatási módszer és azt alkalmazzák, attól lesz ilyen csíkos, de hasonló eredményt érsz el azzal, ha a ruha nyakát az aljával összefogod, és úgy kötöd át vékonyan, bár ez csak hasonlítani hasonlítana erre. A másodikat is meg lehet csinálni, de ezt elmagyarázni nehezen lehet, ezt mutatni kell. Keres rá youtube-on hátha találsz valamit, ott szoktak lenni ilyesmik és ott látod is, mert leírni nem tudom sajnos:(
7/8 anonim válasza:
Nah most megnéztem neked, írd be youtubera, hogy textil painting vagy fabric painting és jönnek ki hasonló dolgok és nagyon sok, amúgy ezt nem csak batikkal lehet megcsinálni, vagyis az lehet egy alap, de nem feltétlenül. Nézz körbe.
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az összes választ:)
2010. ápr. 18. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!