Esküvőre mi lenne a legjobb?
Sziasztok!
Jövőhét szombatra hivatalos vagyok egy barátom esküvőjére. A tanácsotokat szeretném kérni mivel ( ha nem muszáj) akkor nem szívesen mennék öltönybe, inkább egy kicsit kevésbé komoly szettet választanák. Persze szigorúan olyat, ami illik egy esküvőre, tehát nem farmerre és egy ingre. Esetleg tudnátok ebben segíteni, hogy mi lenne egy elegáns mégis talán kicsit sportos szett?
Előre is köszönöm segítségetek!
Hát pedig túl sok választásod nincsen.
Esetleg valami elegánsabb nadrág,és egy zakó hozzávaló inggel?
Én fekete slim farmert vettem fel és fekete slim-fit inget. Vékony szintén fekete nyakkendővel. És egy elegáns derby cipő.
Így farmert viselve is ezerszer esztétikusabb látványt nyújtottam, mint a két számmal nagyobb, elszabott öltönyt viselő illetők. Szerintem nyugodtan lehet farmert felvenni.
Ajanlom az én szettem (persze színesebben, ha neked nem tetszik az "all black"), ingre még veszel egy oltonymellenyt és tökéletes.
24f
Úgy döntöttem, hogy egy nyári chino nadrágban és egy világosabb ingben illetve derby cipőben megyek, talán nem lesz slampos:)
Köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó, sajnos angliában lesz az esküvő úgy, hogy nem jutok el hozzátok, de sok boldogságot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!