A tépőzáras vagy a fűzős cipő a jobb?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 20:28
1/10 anonim válasza:
Fűzős, mert a tépőzár könnyen telemegy szöszökkel és akkor már nem tart.
2/10 anonim válasza:
A tépőzár könnyen tönkremegy és cipőn nemigen lehet cserélni, ellenben a fűző lassabban megy tönkre és 200Ft-ért veszel újat.
3/10 anonim válasza:
és a cipőfűzőt akár cserélni is tudod, olyan szinűt/hosszuságút teszel bele amilyet szeretnél, feldobhatod vele a cipődet :)
4/10 anonim válasza:
És különböző módokon is befűzheted, ez is dob rajta. Rengeteg mintát találsz az interneten.
5/10 anonim válasza:
a tépőzárast az ovisoknak találták ki, mert ők még nem tudják bekötni a cipőjüket
6/10 anonim válasza:
GYerekkoromban utáltam a fűzős fehér Tisza cipőmet. Mindenkinek tépőzáras volt (3 tépőzáras volt a menő ,mint a Németeknél)
Aztán megbékéltem a fűzőssel, (megtanultam cipőtfűzőt kötni), de most megint a tépő zárasat szeretem.
Mindenkinek amolyan van, így különlegesebb, gyorsabban fel lehet venni. A cipészünk pedig kicseréli a tépőzárat pár száz forintért.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a fűzös, többet tart, és divatosabb is, szerintem. De mondjuk kisgyerekeknél viszont praktikusabb a tépőzáras.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Én is Tisza cipőt akarok majd venni, de akkor a fűzőst fogom :)
2010. ápr. 18. 11:13
9/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!