Az ciki ha az osztályba leülök egy székre és kilátszik
a bugyimnak egy része hátul?
Figyelt kérdés
mit tegyek ellene?
2008. szept. 29. 17:16
1/7 anonim válasza:
igen ciki. szerintem. rajtad és (ha van) a párodon kívül senkinek semmi köze nincs a bugyidhoz. te se vagy kíváncsi máséra nem? mi az, hogy mit csinálj? húzd fel a nadrágodat, vegyél egy övet, vagy ismerkedj meg az olyan íratlan szabályokkal, hogy olyan nadrágot veszünk amibe rajtunk kívül a bugyink is belefér.
2008. szept. 29. 17:22
2/7 anonim válasza:
Szerintem is kellemetlen. A bugyi is az, de sok esetben sajnos idegenek fenékcsíkját is meg kell tekintenem leülős helyeken, amennyiben nem vagyok vak. Pedig nem érdekel...
Én is szeretem a csípőnadrágokat, a megoldást én abban látom, hogy ha rövidebb felső van rajtam, akkor a szék háttámlájára, vagy a derekamra rakom a pulcsimat, blézeremet, kabátomat, ami éppen ott van velem. Vagy próbálok egyenes háttal ülni, mert akkor nem látszik ki.
2008. szept. 29. 17:28
3/7 anonim válasza:
Ha nem is "ciki", de ízléstelen.
2008. szept. 30. 08:15
4/7 anonim válasza:
Van aki direkt erre játszik ;D Én nem akarom más fenekét bámulni, néha sajnos kell... A székre pulcsi jó megoldás...ha nem akarsz hosszabb pólókat vagy pulcsit hordani, akkor ez van.
2008. szept. 30. 20:59
5/7 anonim válasza:
Nem ciki,de nagyon undi! A pasik is undorodnak tőle. Nincs is annál visszataszítóbb ha a tanga a hátad közepéig föl van húzva és minden láttszik.
2008. okt. 4. 14:20
6/7 anonim válasza:
Nem, nem ciki...Gusztustalan, akármilyen formás a feneked.. A fehérnemű senkire sem tartozik rajtad és a párodon kívül...Amúgy meg tudod, vannak olyan nacik is, amik nem annyira csípőszabásúak, így abból kisebb az esély arra, hogy kikandikáljon a bugyi...De vannak olyan bugyik is, amik direkt csípőgatyákhoz vannak..:)
2008. okt. 16. 18:29
7/7 anonim válasza:
Embere válogatja, van aki szerint kellemetlen és undorító, van aki szerint kifejezetten szexi. Ugyanez a helyzet a melltartó pántjával is.
Iskolában talán nem kellene vadítani a faszikat, úgyhogy ne vegyél fel olyan csipőnadrágot, amiből kilóg a feneked, vagy húzzál rá pulcsit, hosszú pólót, stb...
Ha a pasidnak bejön, vagy amúgy jól érzed magad benne, akkor amúgy simán viselheted, de számíts rá, hogy sokan gáznak tartják, van aki viszont rettentően gerjed rá.
Egy formás fenéken a kilógó tanga egy része igenis szexis.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!