Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szinte az összes ruhám fekete,...

Szinte az összes ruhám fekete, ez nagyon gáz fiatalon?

Figyelt kérdés
Eddig sárga lenge ruhától kezdve akármilyen színt szerettem magamon. Mindenki mondta, hogy jaj, milyen csinos, aranyos vagy ezekben a ruhákban. Nadrágoknál szintén ez volt a helyzet sárga nadrágtól, pasztel rózsaszínig bármilyet felvettem, az utóbbi időben azonban már hidegebb időben csak a fekete nadrágok tetszenek, ruháknál szintén ez a helyet es inkább olyan dolgok, amikben van egy kis bőr, bőrutánzat. Sokkal szexibbnek tartom... Baj lenne velem?
2016. júl. 28. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, ha a fazonja csinos. Nekem is sok fekete és bőr dolgom van, de inkább drámai vagyok. :P
2016. júl. 28. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért jó lenne egy pár színesebb dolgot viselned, mert még azt fogják hinni hogy gyászolsz.
2016. júl. 28. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Amit a #2-es írt, az engem nagyon fel tud húzni.

Persze, dekoltált pólóban, kisszoknyában vagy egy gyönyörű, A-vonalú egyberészesben biztos arra fognak gondolni, hogy gyászolok. A fekete nem (csak) a gyász színe, hanem az eleganciájé is..

Kérdező, ha valaki emiatt beszól, le kell ejteni magasból. Ha szerinted szexibb, szebb, jobban érzed magad benne, akkor hordd ezt. Ha csak feketét akarsz hordani, hordj. Ne foglalkozz mások véleményével, főleg ne ilyen ostoba megjegyzésekkel, hogy "te gyászolsz?". Tőlem többször is megkérdezték már, egyszer egy sakközépiskolában tartottam velem egyidőseknek előadást. Egyszer csak beböfögte az egyik gyökér ezt a kérdést, én meg mérgemben rámondtam, hogy igen. Olyan nagy csendet azóta sem hallottam :D

Amúgy természetesen nincs baj veled, csupán csak most változott az ízlésed.

Én már szívesen felveszek színes ruhákat is, de a fekete nadrág nálam alap, kék farmert nem hordok már vagy 6-7 éve.

2016. júl. 28. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:

mennyire fiatalon? ha ilyen 12 éves vagy, akkor kissé fura, de ha azért jársz benne mert neked tetszik, nem valaki más hatására, akkor miért ne.

én is szinte csak feketében járok, vagy legalábbis csak sötét színekben. én sem akarnék aranyosnak kinézni...

ne foglalkozz vele, ha valaki ilyen piti dolog miatt beszól.

2016. júl. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!