Szinte az összes ruhám fekete, ez nagyon gáz fiatalon?
Amit a #2-es írt, az engem nagyon fel tud húzni.
Persze, dekoltált pólóban, kisszoknyában vagy egy gyönyörű, A-vonalú egyberészesben biztos arra fognak gondolni, hogy gyászolok. A fekete nem (csak) a gyász színe, hanem az eleganciájé is..
Kérdező, ha valaki emiatt beszól, le kell ejteni magasból. Ha szerinted szexibb, szebb, jobban érzed magad benne, akkor hordd ezt. Ha csak feketét akarsz hordani, hordj. Ne foglalkozz mások véleményével, főleg ne ilyen ostoba megjegyzésekkel, hogy "te gyászolsz?". Tőlem többször is megkérdezték már, egyszer egy sakközépiskolában tartottam velem egyidőseknek előadást. Egyszer csak beböfögte az egyik gyökér ezt a kérdést, én meg mérgemben rámondtam, hogy igen. Olyan nagy csendet azóta sem hallottam :D
Amúgy természetesen nincs baj veled, csupán csak most változott az ízlésed.
Én már szívesen felveszek színes ruhákat is, de a fekete nadrág nálam alap, kék farmert nem hordok már vagy 6-7 éve.
mennyire fiatalon? ha ilyen 12 éves vagy, akkor kissé fura, de ha azért jársz benne mert neked tetszik, nem valaki más hatására, akkor miért ne.
én is szinte csak feketében járok, vagy legalábbis csak sötét színekben. én sem akarnék aranyosnak kinézni...
ne foglalkozz vele, ha valaki ilyen piti dolog miatt beszól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!