Szerintetek egy bőrkabát megér 30-40 ezer forintot?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy kabátot, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy megéri-e annyiért venni. Igazából megengedhetem magamnak, de valahogy azt érzem hogy míg más éhezik és az olcsóbb is ugyanolyan jól funkcionál nekem (és azok se néznek ki rosszul) addig pazarlás lenne ennyit rááldozni. Szerintetek? Ti meg szoktátok hasonló esetben venni?2016. júl. 23. 21:32
11/13 anonim válasza:
a kabát miatt azért nem nyúznak le egy egész állatot azért... ne álszenteskedjünk már ezen
Nekem a kocsimban van annyi bőr, hogy egy vízi bivaly bőre biztos ráment. De ez még igazi bőr legalább, jó minőségű.
nem mindegy milyen állat bőre.
12/13 anonim válasza:
Megéri persze.Én a páromat leptem meg vele egy bőrszoknyával együtt.
13/13 anonim válasza:
Nem érzem életszerűnek azt, hogy ha nem veszel bőrkabátot kevesebben fognak éhezni...
Egyébként még többet is ér egy minőségi bőrkabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!