Esküvőre piros ruhát felvennétek?
És ez milyen?
Tudom , hogy ez meg fehér, de ez szerintem nem menyasszonyos a fekete gallér miatt.
Melyik feltűnő a piros, vagy amit linkeltem?
A pasztell nem az én színem sajnos :-\
Szia!
Piros: van millió árnyalata, melyikre gondolsz pontosabban? A nagyon rikító szerintem egyáltalán nem illik, azt fejezi ki, hogy felhozod magadra a figyelmet még ha valójában nem is így van, + szerintem a nagyon piros árnyalat maradjon meg a menyasszonynak menyecskeruhának.
Ezek az árnyalatok szerintem illenének és (személyes vélemény) tetszenek is de neked kell hogy tetsszenek:
Fehér ruhát pedig nem vennék fel, lehet ott fekete csík a nyakrészénél, hidd el nem fogják nézni.
A menyasszonytól is függ, ha én házasodnék, nem érdekelne, ki milyen színben jelenik meg, nem tartom fontosnak ezt a hagyományt. De az elképzeléseim sem éppen hagyományosak a jövőbeli esküvőm tekintve.
Egyébként a hagyomány szerint azért nem illik ebben a három színben megjelenni, mert a fekete a gyász színe, a fehér a menyasszonyi ruháé, a piros pedig a menyecskeruháé, amit valamikor át szokott venni a menyasszony. Kérdezd meg esetleg, ha ismered, hogy mit gondol erről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!