Mikortól nem ciki egy lánynak ilyesmiket hordani?
Figyelt kérdés
Nagyobb fülbevalókra, hosszú nyakláncokra, feltűnő gyűrűk stb. ilyesmire gondolok. 13 vagyok, és nagyon vonz az ilyesmi, szoknyák meg minden. Ez pl nagyon tetszik, de azért nem venném fel suliba. [link]
Mikortól lehet például egy a képen látható cipőt felvenni? 15, 16 évesen?
2016. júl. 17. 02:23
1/6 anonim válasza:
meg gyerek vagy, hordd nyugodtan azt ami tetszik es ahogy jol esik. nem sietsz sehova, boven lesz idod meg stilust valtani, ha a mostanid megunod, de a legfontosabb, hogy legy egyedi es ne masokat utanozz. :)
2/6 anonim válasza:
Azért az a szoknya túlzás :/ lehet egyedi stílusod,de papagáj nem kell lenni.A nagyobb fülbevalóval nekem bajok voltak,mindig beleakadt a hajam.Amúgy ha nagyon akarod viselni akkor hajrá(ha a sulidban szabad ilyeneket hordani)de mondom,ne csinálj hülyét magadból.
3/6 anonim válasza:
13 évesen nagyon gyerek vagy még ezekhez. 16-17 évesen már visszatérhetsz ehhez a témához.
4/6 anonim válasza:
Én 20 évesen se venném fel azt a cipőt iskolába, mert elég kényelmeten lehet egész napra. 13 évesen meg főleg a praktikum számít inkább, amúgy alkalomra, vagy városban való időtöltésre szerintem megfelel.
5/6 anonim válasza:
Kicsit tartottam tőle, hogy mit fogok látni a linken, de semmi szörnyűséget szerencsére :) Szerintem 13 évesen abszolút felvehetsz már ilyen szoknyát meg cipőt, meg a fülbevalókat, nyakláncokat, gyűrűket is, amik tetszenek :)
6/6 A kérdező kommentje:
Emberek. Nem azt mondtam, hogy szeptembertől ezekben fogok parádézni a suliban, nem vagyok hülye. Azt kérdeztem mikortól, és erre csak egy kérdésben kaptam meg a választ.
2016. júl. 17. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!