H&m-ből rendelés tapsztalatok? Illetve milyen méretet vegyek?
2 ruhát néztem de de boltokban nem kapható. :/
Bővebb fazonúak, de derékban gumis az egyik.
Pont két méret közé esek 32-34, mellben 32 bőven jó, derékban attól függ, alapjáraton jó lenne 32, de ha valamitől felpuffadok akkor a kettő között, és nem szeretem ha nagyon szoros, tapad. Fenékben pedig szintén a kettő között (84cm és 88cm van megadva a méretekhez és 86 vagyok kb.
Alapvetően ugye bőfazonú a ruha, csak derékben a gumi húzza össze, az nem tudom mennyire szokott szoros lenni.
Szerintetek melyik méretet kellene rendelnem? tapasztalat valakinek?
Köszi! ezt már másoktól is hallottam, h nagy lett amit rendeltek.
#2 te rendeltél már H&m-ből?
Amúgy én is a nagyobbra szavaznék, csak a fentemlített okok miatt, illetve adott ruha fazonja miatt( ha nagyobb akkor elhagyom, főleg vállban tart a vállam pedig szűk, mellkasom ugyanígy) elbizonytalanodtam.. :/
Igen rendeltem. Hasonlóak a méreteink. Én mindig 34 est rendelek általában ha nem tudok dönteni. Rengeteg a h& m ruhám. Viszont még az merült fel bennem hogy h& m en belül milyen a ruha? Divided? Ahogy leírod a divided ruhaikból vannak hasonlo fazonjaim.
Divided mindig kisebb mint mondjuk a Logg, basic darabok. Egy ruha lett nagy ami atany címkés.azok általában nagyobbak az átlagtól. Linkekd be
Hát a probléma megoldódott, mivel a 34esek elfogytak így maradt a 32es.
Lelfeljebb kicsit passzosabb lesz fenékben. x)
És jó tanulság, máskor gyorsabban kell dönteni.
Egyébként erről a ruháról van szó. :)
Hát bízok benne, hogy a fazona miatt nem lesz vele gond :/
Köszi! :) bízok benne, hogy jó lesz :D
Amúgy neked mennyi idő alatt szállították ki?
Azon már túl vagyunk xd
gondolom 5 nap lesz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!