Ki venne fel ilyen pizsamát? Kép
Figyelt kérdés
Pasik csajok véleményére egyaránt kíváncsi vagyok, ki venne fel ilyen pizsamát?
2016. júl. 14. 08:35
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Mondjuk én otthoni ruhának hordanám, mert alvás közbe semmilyen ruhát nem tudok elviselni magamon. :D
21/L
3/9 anonim válasza:
Én nem szeretem az ilyen pizsamákat,szerintem nagyon kényelmetlenek,főleg,hogy a legtöbb ilyen selyem anyagból van,azt pedig nagyon utálom.
4/9 anonim válasza:
Nekem van ilyen selyem anyagból pizsamám, kék és fekete színben, én szeretem nagyon. Pirosat max csak egy csaj kedvéért vennék fel
30F
5/9 anonim válasza:
Én nem venném fel. Télen sem alszom hosszú ujjúban, meg ez a selyem kikészítene. Susog, csúszik mindent csinál:D
6/9 anonim válasza:
biztos, hogy nem venném fel. nagyon csúnya a fazonja, a színe is, az anyagától pedig így ránézésre is kiráz a hideg. jobban szeretem a kényelmesebb, egyszerűbb pizsamákat.
ha a pasim ilyet venne fel, meghalnék a röhögéstől és nem engedném egy ágyban aludni velem.
L26
7/9 anonim válasza:
Más színben esetleg... de nem nyáron.
8/9 anonim válasza:
Rühellem ezt az anyagot; csúszós, műszálas szar. Kaptam már ilyen hálóholmit és ágyneműt is, áll a szekrényben mert kidobni nincs szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!