Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, Nők! Ti hogy mertek...

Lányok, Nők! Ti hogy mertek kimenni olyan rövid skater szoknyákban az utcára?

Figyelt kérdés

Van egy pár szoknyám, de nem merem felvenni őket. Feszélyezve érzem magam, mintha a férfiak egy darab húsnak tekintenének (gondolok itt a kisebbségre és az úton dolgozó munkásokra). Honnan az a fene nagy bátorság, azoknak akik felveszik az ilyen rövidke szoknyát is, és nem érzik szükségét annak, hogy folyton odakapjanak, lefogják, húzogassák: [link]

Ráadásul nem is passzos, könnyen fellibbenti a szél.

Van egy ennél picit hosszabb darabom, de félek hogy egy lépcső során teljes betekintést nyújtok az alsófertályomra.

2016. júl. 13. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyél fel alá egy nagyon rövid kis nadrágot ami nem feltűnő. Én mindig ezt csinálom és semmi probléma nincs vele:)
2016. júl. 13. 20:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Ismerem ezt a módszert, de én belesülnék abba a pici shortba is.:(
2016. júl. 13. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ilyen rövidet nem, de combközépig érőt szoktam hordani

a szél még sose fújta fel, ha nincs vihar ilyen miatt nem is kell aggódnod

felcsúszni se nagyon fog

de azért a biztonság kedvéért olyan bugyit veszek fel szoknyákhoz, ami olyan, mint egy apró rövidnadrág

2016. júl. 13. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem igazán érdekel,hogy mit mondanak rólam,így bátran merem hordani.
2016. júl. 13. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit felveszek magamra,akkor pont az erdekel a legkevesbe hogy hogy kit mit gondol rola... tetszem magamnak? IGEN ! jol erzem magam benne? IGEN! ...hat akkor meg?
2016. júl. 14. 08:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem teljesen arra gondoltam, hogy mi az emberek véleménye. Hanem hogy csorgatják a pasik a nyálukat, meg esetlegesen belátni...
2016. júl. 14. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:

az ellen szerintem sokat nem tehetsz,hogy csorgassak a nyalukat :))....

Bar szerintem csak sokan bekepzelitek azt hogy mindenki tieteket bamul... Ja,meg az hogy az uton dologzo munkasok beszologatnak,az csak siman arra vezetheto vissza,hogy not is csak teveben lattak...

2016. júl. 14. 10:33
 8/10 Dolli1993 ***** válasza:
Pár éve hordtam, de kényelmetlenül éreztem magam benne, hogy folyton fognom kellett, amint jött egy kisebb szellő. Most sem venném fel, nem nekem való már :D
2016. júl. 14. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy nagyon picit hosszabb van, szeretem, de mindig attól félek, hogy felfújja a szél. :D Az, hogy a pasik mit csinálnak, nem érdekel, amíg nem nyúlnak hozzám, erre példa szerencsére még nem volt.
2016. júl. 14. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Én meg azt nem értem, hogy nem zavarja a nőket, ha a hónuk alatt van az az öv. Irtó kényelmetlenül érezném magam, ha az alsó bordáimon kéne összefogni, alatta meg mint egy zsák.
2016. júl. 14. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!